All Nations

Het is duidelijk waarom dit college ‘All Nations’ heet, simpelweg omdat hier heel wat nationaliteiten rondlopen! We zijn op All Nations Christian College en volgen hier een training van 2-3 weken (3 voor Jaap, 2 voor de rest).

We hadden zaterdag een prima vlucht vanuit Amsterdam en werden door Rose uit Zuid-Afrika opgehaald van het treinstation in Harlow Town. Dit weekend hadden we de tijd om kennis te maken met alle gebouwen, procedures en ‘events’ hier op het centrum. Iedereen is erg vriendelijk en behulpzaam. Desta en David (en ook de ouders…) zijn veel te vinden in de ruimte waar je kunt tafeltennissen en snookeren.

Zondag gingen we in de regen naar St. Andrew’s, een Anglicaanse kerk op ca. 20 minuten loopafstand. Het was een ongedwongen dienst met aandacht voor de kinderen. ’s Avonds was er een worship time verzorgd door studenten hier op het centrum. Er lopen hier trouwens aardig wat Nederlanders rond :-).

Maandag was onze eerste lesmorgen over ‘Culture & Worldview’. Boeiend om weer mee bezig te zijn. ’s Middags spraken we met Ruth & Mike Wall over de rest van het programma en vooral over Soedan. Zij hebben jarenlange ervaring met en in Soedan.